Køb bil online

Ved du, at du kan købe din bil online hos Frimann Biler?

Det er en ny mulighed for dig, som helst vil sidde hjemme og tage beslutningerne. Et bilkøb er en stor beslutning, og vi forsøger at klæde dig ordentlig på i processen. Her på siden giver vi dig et indblik I, hvad du kan forvente, og derudover har du mulighed for at kontakte os via mail, tlf. og chat i Messenger. 

Sådan køber du bil online hos Frimann

1. Kommunikation

Vi er klar ved telefonerne og ved computerne, og vi arbejder på at opbygge en chat-funktion via Facebook Messenger. Vi kan også tale sammen via Facetime eller Messenger video samtale, så vi kan komme så tæt på en fysisk samtale som muligt.

Toyota 5484 6523 Chat
Citroën 5484 6513 Chat
Hyundai 5484 6514 Chat
Opel 5484 6533 Chat
Maribo 5484 6596 Chat

2. Præsentation

Tal, skriv eller chat med vores personale og få om ønsket en video gennemgang af din bil via telefon, tablet eller computer. Ønsker du en prøvetur, kan vi evt. levere en afsprittet og corona-sikker bil på din adresse til en 20 minutters prøvetur.

3. Papirarbejdet

Papirarbejdet er næsten det nemmeste af det hele, for det foregår næsten altid digitalt. Så vi ordner alle papirerne og sender dem via nettet til din underskrift. Du behøver faktisk kun at møde op hos os, når du skal hente din nye bil.

Når du køber bil digitalt, har du 14 dages fortrydelsesret.

Spørg os