Finansiering af erhvervsbiler

Vi sætter altid kundernes behov i fokus. Derfor er vi sikre på, at vi sammensætte en bilflåde, der kan hjælpe dig med at drive din virksomhed det næste stykke frem. Både når det gælder særlige indretninger af varebiler og/eller attraktiv leasing af nye person- og varebiler.

Leasing gør alting lettere

Leasing gør mange ting lidt lettere. Leasing via Frimann er den perfekte løsning for en bred vifte af erhvervskunder – lige fra håndværkeren med en enkelt kassevogn til firmaet med behov for både varevogne og personbiler. Leasing styrker likviditeten og gør det lettere at budgettere, idet du kender den månedlige ydelse evt. incl. service og vedligeholdelse. Book et møde eller bestil et tilbud på info@frimann.nu

Erhvervskoncept hos Frimann

En række af vores erhvervskunder, som har flere biler i flåden, har valgt vores erhvervskoncept, hvor vi passer hele deres vognpark uanset bilmærke. Idéen er, at vi skruer en løsning sammen, som opfylder dine unikke behov og derved sikrer, at vognpakken kan udnyttes optimalt og vedligeholdelsen sker hurtigt og enkelt.

Med vores placeringer i Maribo og Nykøbing F. er vi altid tæt på, når der er behov for service eller reparation. De fordele du får indbygget i din aftale gælder i begge byer, og derfor kan din bil hurtigt komme ”ud og tjene penge igen”. Ud over den tætte dialog i dagligdagen kan vi tilbyde meget konkurrencedygtige prisaftaler, hvor vores kunder har sparet op til 30 % på deres vedligeholdelsesbudget.

Vil du opleve service og de rigtige priser, så kontakt Kim Frimann på frimann@frimann.nu eller mobil 6130 1919.

Vi kan andet end Citroen, Toyota, Hyundai og Opel

Mange af de kunder, vi har under erhvervskonceptet har en blandet bilpark. Flere af dem har endda hovedsageligt andre mærker end Toyota og Citroen såsom VW, Ford og Mercedes.

Spørg os