Fiat og Fiat professional
Køb Fiat 500 hos Frimann Biler

Skal din næste bil være en Fiat?

FIAT Sommertilbud hos Frimann Biler

Aktuelle kampagner!

Se vores SENSOMMER TILBUD
Er du Fiat FAN ligesom os, så er du måske også altid nysgerrig på, hvad der findes af gode tilbud på din yndlingsmodel.
På fiat.dk får du et hurtigt overblik over aktuelle kampagner, og du kan være sikker på, at alt hvad du finder der, også findes i vores bilhus! 
Klik dig videre og få et overblik over alle Fiats kampagner

Elbil - noget for dig?

Det spørgsmål er der efterhånden mange af vores kunder, der stiller sig selv. Både elbilers rækkevidde og mulighederne for at lade er forbedret de seneste år, og det betyder at flere i dag kan matche deres kørselsbehov med en elbil. 

Springet til en elbil kan virke stort, men det er ikke uoverskueligt, og vi er klar til at hjælpe dig godt ud på vejen..
Du skal til at sætte dig ind i nogle nye funktioner og nye vaner. Men de fleste af vores kunder vænner sig hurtigt til at køre på el, og mange kan slet ikke forestille sig andet end el, når de først har mærket kørekomforten.

Hvad skal du overveje?

  • Vi kan rådgive dig om valg af boks og ladestander, men det er også en god idé at undersøge muligheden for at lade i nærheden af din arbejdsplads.

  • Vi kigger på dit kørselsmønster sammen med dig for at beregne dit reelle behov, og deler andre kunders kreative løsninger, når det gælder køreferie eller turene på lossepladsen..

  • Rækkevidde er vigtig, men det er ladehastigheden også. Dvs. den tid, det tager at fylde strøm på bilens batteri. Hvis du pendler, er det oplagt at bruge offentlige hurtig- og lynladere undervejs. Bor og arbejder du i samme by, er ladehastigheden måske ikke det vigtigste parameter, men derimod valget af ladeboks hjemme. 

  • Du skal vide hvor ladestikket sidder og hvor kablerne ligger. Du skal også vide hvordan skærmmenuerne virker og hvilke køreprogrammer bilen har, og hvis elbilen har tilknyttet en app på mobilen, gennemgår vi funktionerne med dig. Vi opfordrer dig altid til at tage prøvetur, hvor du både når at køre i by, på landevej og motorvej, fordi det er vigtigt at se, hvordan din kørestil påvirker forbruget og rækkervidden. 

  • Vi kan rådgive dig om valg af boks og ladestander, men det er også en god idé at undersøge muligheden for at lade i nærheden af din arbejdsplads.

Køb Fiat 500 hos Frimann Biler

Fiat 500e - en oplagt elbil til byen

Fiat 500 kan du få med eller uden soltag/kaleche, som stor familieudgave og som elbil i Fiat 500e. Med en Fiat 500e kan du opnå følelsen af at gøre en forskel, da bilen kører udelukkende på el, og samtidig drøne gennem byen og se brandgodt ud i dit eget lille designikon. Fiat 500e er en oplagt bybil, både hvad angår størrelsen, der er nem at manøvre og parkere i byen. Men også på grund af den imponerende rækkevidde på batteriet, 42 kWh, kan den præstere – helt op til 400 km pr. opladning. Kom ind til en prøvetur og en god snak om Fiat.

Køb Fiat 500 hos Frimann Biler

Køb din nye Fiat hos Frimann Biler 

Søger du en ny Fiat i Nykøbing Falster, så skal du tage et smut forbi Frimann Biler. Vi er autoriseret Fiat forhandler, og vi vil med glæde hjælpe dig med at finde en bil, der passer  til dig og dine behov. Vi gør os umage, så vi kan give dig en sublim Fiat oplevelse hver gang, uanset om du søger en bil til privaten eller virksomheden...  Frimann Biler er udover at være din autoriseret Fiat forhandler også dit autoriseret Fiat værksted på Lolland-Falster, og vi glæder os til at blive en del af din Fiat historie.

Køb Fiat 500 hos Frimann Biler

Fiat service 

Hos Frimann Biler finder du Fiat eksperter, uanset om det drejer sig om rådgivning om ny bil eller din nuværende Fiat trænger til et service. 

Nye som gamle biler har behov for et service ind imellem. Dele på bilen bliver slidt, og hos os er du sikret originale reservedele og autoriseret Fiat-stempel i din servicebog. Vi kan servicere dig og din Fiat i Nykøbing F., og med online booking er det nemt for dig, når det er tid til et værkstedsbesøg.  

Udover service tilbyder vi også gratis synstjek, vi tilbyder hjulskifte med opbevaring og alle former for reparationer. Mange af vores kunder vælger en Frimann Serviceaftale ALL-INCLUSIVE, for at slippe for bekymringer om bilen. Overvejer du om en aftale er noget for dig, finder du svar på ofte stillede spørgsmål her. Du er selvfølgelig også velkommen forbi til en personlig vejledning. 

Byg din Fiat og hent den hos Frimann Biler

Vælg motortype, udstyr, farve og beregn dit billån - så får du den Fiat, som passer til dine behov.

Køb Fiat 500 hos Frimann Biler
Køb Fiat 500 hos Frimann Biler
Køb Fiat 500 hos Frimann Biler
Køb Fiat 500 hos Frimann Biler
Køb Fiat 500 hos Frimann Biler
Køb Fiat 500 hos Frimann Biler
Køb Fiat 500 hos Frimann Biler

Gammel klassiker i nye moderne klæder 

Når du hører ordet Fiat, er det nok deres ikoniske Fiat 500, du kommer i tanke om. Det er også en ret populær bil, og du finder den selvfølgelig, blandt andre modeller, hos din forhandler af Fiat på Lolland-Falster. Inden for de sidste par år, har Fiat videreudviklet deres bil med det kendte design, til at kunne opfylde flere af de moderne krav, vi stiller til vores befordringsmidler. Du finder derfor Fiat 500 i flere forskellige udgaver, både i større størrelser og selvfølgelig som Fiat elbil.  

Bliv en del af historien

Fiat har en lang historie, og er et anerkendt bilmærke på markedet. De første køretøjer med motor blev udviklet i 1880’erne, og bilvirksomheden Fiat opstod i 1899 i Torino. Så de har med andre ord været med næsten fra begyndelsen af eventyret om vores firhjulede hjælpere. Fiat 500 fik sit modelnavn i 1936, men gennem tiden er den blevet videreudviklet og tilpasset i flere generationer. I 2007 blev den relanceret i den nuværende moderne udgave, som stadig har udtrykket fra den spæde begyndelse i 1930’erne.

Køb Fiat 500 hos Frimann Biler

Husk vi har lørdagsåbent på værkstedet den første lørdag i hver måned..

Køb Fiat 500 hos Frimann Biler

Vi har fundet et par interessante biler til dig

Spørg os