Nye medarbejdere

Vi har verdens bedste biler.
Vi har verdens bedste kunder.
Og vi har verdens bedste medarbejdere.

Og vi søger jævnligt flere af verdens bedste medarbejdere, fordi vores virksomhed vokser. Se herunder, hvem vi har brug for lige nu.

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til Kim Frimann, hvis du har potentiale til at blive verdens bedste medarbejder 🙂

Vi søger verdens bedste elever

Vi søger løbende:
  • Elever. Typisk 2-årige handelselever. Du skal have HHX/EUX for at starte.
  • Lærlinge. Mekanikere, pladesmede og autolakerere.
  • Salgstrainees. 2-årigt trainee forløb. Din baggrund er en akademi uddannelse.

Kunne du tænke dig et spændende liv i bilbranchen … en af verdens mest innovative brancher. Eller har du brug for et par år, hvor du kan lære, hvad et professionelt arbejdsliv indebærer? Så søg et elevjob i Frimann Biler … det er en god start, uanset hvad du vil med dit liv.

Er du én af de bedste?

Vores medarbejdere er nogle af de allerbedste. Er du også én af de bedste. Og har du lyst til at få en supergod elev uddannelse i et af vores dynamiske teams i Nykøbing eller Maribo … så bare kom an.

Det kan være, du ikke rigtig ved, hvilken karriere du vil gå efter. Du føler måske, du mangler lidt modenhed og lidt hår på brystet. Eller du er måske helt vild med biler og drømmer om en spændende karriere i en branche med fuld fart på.

En elev uddannelse hos Frimann kan føre mange steder hen – den er en solid platform for enhver, der vil noget med sit liv. Du bliver en del af et dynamisk team. Du får masser af gode kolleger i alle aldre. Du lærer at arbejde professionelt og hjælpe din arbejdsplads med at vokse og udvikle sig.

Det er vigtigere hvem du er, end hvad du kan.

Vi tror ikke, du kan det hele på forhånd … det er jo det, du skal lære hos os.
Men vi forventer, du har lyst til at lære. Vi forventer, du har ild i røveren og kan finde ud af at komme derudaf. Og vi forventer, du er en god kammerat, der hjælper dine kolleger, når der er brug for det.

Tag en elev uddannelse hos Frimann Biler, så har du en platform, der kan bringe dig mange steder hen i livet. Tag en elev uddannelse hos os og mærk, hvordan det er at være verdens bedste medarbejder.

Gør det … nu!

Skriv til os og fortæl, hvorfor du har potentiale til at blive verdens bedste medarbejder.
Send en mail til Kim Frimann … ja, gør det bare nu!