IONIQ 6 Danmarkspremiere hos Frimann Biler

Skal din næste bil være en Hyundai?

Ny Hyundai Kona electric

KONA Electric
Ny model i 2023

Den nuværende KONA electric i begrænset antal

Den nuværende KONA Electric har længe været helt udsolgt i Danmark, men lige nu findes den i begrænset antal med det store batteri til dig, som ikke vil vente på den nye KONA. 

Hyundai i10
Hyundai i10
Hyundai i10
Hyundai i10

Lige nu har vi i10 på lager!

i10 er den mindste model fra Hyundai, men lad dig ikke narre af størrelsen! Her får du nemlig en bil, der både er rummelig og friskt udstyret. Bagagerummet er et af de største i klassen af mikrobiler, og den kan fås med anhængertræk (må trække op til 300 kg).
i10 er nem at manøvrere rundt i byen og egner sig godt til både lange og korte ture.

Hyundai i10 er tilgængelig i 3 udstyrsvarianter:

  • i10 Essential
  • i10 Advanced
  • i10 N Line

Du finder alt om priser og udstyr HER.
og er du klar til at prøve tur, så book online her på siden eller kig ind hos Frimann Biler i Nyk. F.


Hyundai i20
Hyundai i20
Hyundai i20
Hyundai i20
Hyundai i20

Vi har i20 til hurtig levering!

i20 er nummeret større end i10 og byder på lidt mere plads og mere motorkraft. Her får du en bil, som egner sig godt til dagligdagen, hvor der skal være plads til børn, sportsudstyr og indkøb. Hyundai i20 er udstyret med den nyeste teknologi, heriblandt effektive motorer samt klassens bedste sikkerheds- og opkoblingsfunktioner.

Hyundai i20 er tilgængelig i 3 udstyrsvarianter:

  • i20 Essential
  • i20 Advanced
  • i20 N Line

Bliv klogere på priser og udstyr HER. og tøv ikke med at prøve tur!
Book online her på siden eller kig ind hos Frimann Biler i Nyk. F.

Køb din Hyundai Tucson hos Frimann Biler

TUCSON

TUCSON er en lækker SUV med et revolutionerende design og masser af sikkerhed og komfort. Den fås både med effektive benzin-/dieselmotorer eller som plug-in hybrid.
Selvom TUCSON er én af landets mest populære SUV'er, er den til at få fat i. Vi kan tilbyde hurtig levering på vores 1.6 turbobenzinmotorer. Vælg mellem udstyrsvarianterne, Essential eller Advanced.
Læs mere om modelprogram og priser HER.

BAYON - til omgående levering!

Kåret som bedst i sin klasse

Nyd alle de fordele der kommer med BAYON. Få den hos Frimann Biler
Hyundai Bayon hos Frimann Biler
Hyundai Bayon hos Frimann Biler
Hyundai Bayon hos Frimann Biler
Hyundai Bayon hos Frimann Biler
BAYON er ikke en SUV som andre.

Den er kompakt, men med højt til loftet. Her får du en moderne SUV, som tager højde for alle hverdagens små udfordringer. Designet er europæisk, rummeligheden er i top og teknologien er intelligent. Oveni får du sikkerhed i topklasse! Læs mere om modelprogram og priser HER.

Her bliver du connected

Denne bil gør din hverdag lettere, men også mere underholdende. Du får en 10.25” store touchskærm med mulighed for splitscreen til Bluelink Connected Car Services, som gør det nemt at styre funktioner i bilen via din mobil. Nyd alle de fordele der kommer med BAYON.

Hyundai Bayon hos Frimann Biler

Tucson Hyundai hos Frimann Biler

6 grunde til at køre SUV

SUV er en forkortelse for “sport utility vehicle“
– altså en sporty bil med stor fleksibilitet. Der er tale om biler der er større, højere og kraftigere end klassiske personbiler, og ofte med 4-hjulstræk. Siden slutningen af 1980’erne har SUV’en udviklet sig til at blive en populær familiebil, og Hyundai har hele 6 forskellige bud på en familievenlig SUV. Se dem alle 6 på Hyundai.dk HER.

Hyundai Bayon hos Frimann Biler

Overvejer du privatleasing?

Vælger du Hyundai Privatleasing, ved du præcis, hvad din bil kommer til at koste dig om måneden. Og når leasingaftalen er slut, afleverer du bare bilen hos os igen. Så enkelt er det.

ionic 5 Hyundai Frimann Biler

Kom ind og oplev modellerne, og tag gerne familien med, så I er sikre på at vælge en bil, der matcher jeres behov. Er I blot nysgerrige på udvalget, priser og finansiering, så står vi klar til at give jer den bedste rådgivning. 

Kender du vores ALL-INCLUSIVE serviceaftale? Det er et tilbud til dig, der har drøn på i hverdagen, og ikke ønsker dyre overraskelser, hvis din bil pludselig ikke opfører sig, som den plejer. Du kan blive klogere på, hvad vi tilbyder dig for en fast månedlig ydelse ved at klikke dig videre...

Værkstedskonto hos Frimann Biler med 0 kr. i udbetaling, renter og gebyr

Vores værksteder har lørdagsåbent første lørdag i måneden

Spørg os