Hjulskift … sommer og vinter

Vi opbevarer dine sommer- og vinterhjul på vores dækhotel.
Hvert forår og efterår minder vi dig om, når det er tid til at skifte hjul.

Når vi afmonterer dine hjul, kontrollerer vi slidbanen og noterer den i vores database, så vi kan advare dig, når det er tid til nye dæk. Vores priser på kvalitetsdæk er de laveste på Lolland-Falster. Du betaler en fast pris for opbevaring og skift af hjul (p.t. 500 kr.), men det kan også være indregnet i din serviceaftale, hvis du har en sådan.

 

Har du brug for nye dæk?

Så tjek vores dækshop med konkurrencedygtige priser.

Vores priser er inklusiv
moms, afbalancering, miljøafgift, nye standardventiler og montering på din bil.

I dækshoppen tilbyder fire forskellige mærker: Michelin, Bridgestone, BFGOODRICH og Firestone. 

Hvornår skal du skifte til vinterhjul?

Generelt er det en god idé at skifte til vinterdæk, inden det bliver frostvejr. FDM råder til at skifte allerede fra 7 plusgrader. Man ved aldrig, hvornår frosten kommer, og derfor er det en god idé at skifte til vinterdæk i god tid. Når først frostvejret er begyndt, risikerer du kø på værkstedet, og derfor bliver du måske nødt til at køre uden vinterdæk i noget tid. Dette er ikke optimalt for din eller andres sikkerhed i trafikken. 

Go til siden om skift til vinterhjul, så finder du mere om dette samt en guide til at vurdere, hvornår dine vinterdæk er slidt ned og bør skiftes. 

Hvornår skal du skifte til sommerhjul?

April et godt tidspunkt at gå fra vinterdæk til sommerdæk. Risikoen for sne- eller isglatteveje falder, og vejene bliver igen egnede til sommerdæk. Jo længere vi kommer ind i april, jo sikrere er det at skifte.

Spørg os