Hjulskift … sommer og vinter

Vi opbevarer dine sommer- og vinterhjul på vores hjulhotel. Hvert forår og efterår minder vi dig om, at det er tid til at skifte hjul.

Når vi afmonterer dine hjul, kontrollerer vi slidbanen og noterer den i vores database, så vi kan advare, dig når det er tid til at skifte dæk. Vores priser på kvalitetsdæk er de laveste på Lolland-Falster. Du betaler en fast pris for opbevaring og skift af hjul (p.t. 450 kr.), men det kan også være indregnet i din serviceaftale, hvis du har en sådan.

Har du brug for nye dæk?
Så tjek vores dækshop med konkurrencedygtige priser.

Hvornår skal du skifte til sommerhjul?

FDM skriver: Som udgangspunkt er april et godt tidspunkt at gå fra vinterdæk til sommerdæk. Risikoen for sne- eller isglatteveje falder, og vejene bliver igen egnede til sommerdæk. Jo længere vi kommer ind i april, jo sikrere er det at skifte.

Hvornår skal du skifte til vinterhjul?

Falck skriver: Generelt er det en god idé at skifte til vinterdæk, inden det bliver frostvejr. Man ved aldrig, hvornår frosten kommer, og derfor er det en god idé at skifte til vinterdæk i god tid. Når først frostvejret er begyndt, risikerer du lang kø på værkstedet, og derfor bliver du måske nødt til at køre uden vinterdæk i noget tid, indtil værkstedet har tid til at udskifte dine dæk til vinterdæk.

Køb bil online