Service eftersyn

I Frimann lægger vi vægt på at være der, hvor du er. Det gør vi, fordi nærhed betyder meget for familien, der skal have en travl hverdag til at hænge sammen og for virksomheder, hvor værkstedstid er lig med manglende indtjening.

Du finder fem kompetente Frimann værksteder i Maribo og Nykøbing. I alle værksteder har vi også pladesmede og i Nykøbing desuden malerværksted og skadescenter.

Mærkebestemte service eftersyn

I dag har alle bilmærker deres egne definitioner på service eftersyn. Omfanget af de enkelte eftersyn er fastsat efter bilens alder og kilometerstand. Ejer du en Toyota, Citroën, Hyundai eller Opel kan du i menuen til venstre klikke dig ind og se, hvilke services, der gælder for din bil.

Servicering af andre mærker

Selvom din bil ikke er en Toyota, Citroën, Hyundai eller Opel, kan vi godt servicere den for dig. Vi har to services … et GarantiService eftersyn for biler under 5 år og et ØkonomiService eftersyn for ældre biler. Brug menuen til venstre for mere information.

Frimann Service+ aftale

Vil du hellere betale en fast månedlig ydelse i stedet for at opleve usikkerhed i forbindelse med servicebesøg, kan du indtil din bil er 2 år gammel tegne en Frimann Service+ aftale. Betal en fast månedlig ydelse uanset, hvor meget service din bil har brug for.