Frimann Erhverv360.

Vi har sat erhvervschef Ronni Figgé Poulsen i spidsen for Frimann Erhverv360. Ronni har dybdegående kendskab til erhvervsområdet … han har mange års erfaring fra såvel værksted som eftermarked og hans seneste job som salgschef og filialchef for Opel/Frimann Biler har fyldt hans palette op, så han i dag må anses som den bedst tænkelige sparringspartner for vores erhvervskunder.

Frimann Erhverv360

Jeg bruger min mangeårige erfaring fra bilbranchen til at sammensætte præcis den vognpark, du har brug for … til den laveste pris.

Ronnie Figgé Poulsen

Vi har skabt Frimann Erhverv360 for at imødekomme de behov, som møder travle virksomheder. Lige fra den optimale anskaffelsesform, fleksible og hurtige servicebesøg til forenklet flådeadministration og lav medarbejderbeskatning.

– Min vigtigste opgave er at sørge for, at vores erhvervskunder har lige præcis den vognpark til rådighed, som de til enhver tid har brug for … og samtidig skal det være til markedets laveste pris. Det bruger jeg min mangeårige erfaring fra alle dele af bilbranchen til at skrue sammen … lad mig bevise det for dig, siger Ronni F. Poulsen.

  • Vælg mellem nye Toyota, Citroën, Hyundai og Opel personbiler, vans eller varebiler
  • Vælg mellem flere anskaffelsesformer herunder kort- & langtidsleje
  • Servicering af alle bilmærker på vores værksteder i Maribo og Nykøbing F.

Lad os give dig et bud på, hvordan du kommer i gang med en fornuftig flådeadministration.